tadaa, frågestund

Trots allt som händer runtom i världen lyser blogginspirationen (och -lusten) med sin frånvaro och jag har i drygt tre veckors tid försökt få till ett inlägg, helt utan resultat. Jag tror det betyder att det är dags för frågestund (det känns alltid lika nervöst att publicera ett inlägg med det där ordet i, för tänk om det inte kommer några frågor och en får sitta där i sin ensamhet och skämmas (den här kommentaren är möjligen ett mindre diskret försök att fiska frågor)).

Om ni spammar kommentarsfältet med frågor, rubrikförslag och/eller önskemål på specifika bloggämnen, så ska jag göra mitt bästa för att leverera intressanta svar och övrig läsning. Deal?

Annonser

7 reaktioner till “tadaa, frågestund

 1. Okej, för att det ska komma åtminstone en kommentar så slår jag till! Jag ser att du har en läslista över böcker lästa under 2016. Skulle du kunna skriva något om böcker, om till exempel Jessica Schiefauers ”När hundarna kommer” (eller ”Pojkarna”, om du har läst den – den blir ju film med premiär här i dagarna!) eller något allmän eller annat om litteratur, kanske med fokus på feministisk eller queer litteratur? Eller något helt annat om böcker! Böcker är bra.

 2. Haha ja, har aldrig vågat ha frågestund utav den orsaken så I can relate. Tycker dock att de är trevliga så här kommer en liten hop med frågor!

  Vad är ditt tidigaste minne?

  Om du vore ett bär, vilket skulle du då vara? OBS detta kräver ingående analys!!

  Samlar du på något?

  När/i vilka situationer mår du allra bäst?

  Och så klassikern — du ordnar en middagsbjudning för dig själv + fem personer. Vilka skulle du bjuda? Spelar ingen roll om de lever, är döda, är verkliga personer eller fiktiva. Men du måste förklara varför du skulle välja just dem!

 3. Fick klura ett tag för att komma på nånting att fråga :D

  Du börjar ju relativt snart vara klara med dina studier. Har ju hört att man kan jobba med VADSOMHELST, men vad skulle vara ditt absoluta drömmjobb som då relaterar till genusvetenskap?

  Om du fick obegränsade resurser att skapa något som du tror världen skulle behöva, vad skulle du göra? Kan vara något konstnärligt, grunda en organisation, (blogga all day, every day! :D) eller dylikt.

 4. Hur jämställda är ni i ert förhållande?

  Vet du om några bra loppis i Helsingfors? Jag har liksom inte hittat ett enda jag blivit kär i ännu.

  Det bästa med Österbotten? Och det sämsta?

  Vill du gifta dig? Om ja, hurdant bröllop vill du ha?

  Vad lagar du till middag då du är som latast/inte har tid/inte orkar fundera vad du skall äta?

 5. Vill också gärna läsa om böcker! :D Har du nåt tips för hur man får in läsandet i sin vardag eller kommer igång igen efter en paus? Vilka är dina favoriter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s