Kära straighta män som försöker ragga brudar på HBTQ- communityn, give up already. 

Annonser

7 reaktioner till “

  1. först borde jag kanske säga att det hänger mest på hur dessa straighta män raggar. att skicka schysta och trevliga meddelanden till en kvinna som uppgett att hon är intresserad av både kvinnor och män är något helt annat än att skicka perversa meddelanden till kvinnor som uppgett att de är homosexuella.

   sedan tänker jag lite så att hbtq-personer som är medlemmar på en community som främst riktar sig till just dem är med för att komma i kontakt med andra icke-straighta och/eller icke-cis-personer. sidan fungerar med andra ord lite som en fristad från både den förväntade heterosexualiteten samt andra normer kring kön och sexualitet.

   i en sådan fristad tycker jag inte att man som kvinna, trots att man tydligt uppgett sina preferenser (som inte inkluderar män), ännu till ska vara tvungen att skriva ”INGA MÄN!!” i versaler på sin profil för att slippa få sin inbox fylld av mer eller mindre perversa meddelanden från straighta snubbar som kanske tänder lite extra på det där att man föredrar kvinnor.

   sen finns det ju faktiskt straighta cis-män som föredrar till exempel transkvinnor eller bisexuella kvinnor och en hbtq-community är förståeligt nog ett av de bättre ställena att komma i kontakt med sådana personer. ändå inte sagt att de kan bete sig hur som helst.

 1. ”…sidan fungerar med andra ord lite som en fristad från både den förväntade heterosexualiteten samt andra normer kring kön och sexualitet…”

  Tänk om det då handlar om så pass banbrytande män att de vill ifrågasätta normen om hur en hbtq-person skall vara ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s