kan man vilja vara singel?

Bloggvärlden är i uppror på grund av den här texten och jag kan inte låta bli att le åt hur jävla härligt det är när någon får så många människor att reagera.

För att svara på rubriken, så finns det faktiskt människor som vill vara ensamma. Det finns de som trivs med att leva singelliv och få sin känslomässiga närhet och trygghet från vänner. Alla drömmer inte om att vara en del av ett parförhållande.

Och apropå engångs- flings. Ifall det funkar för en själv att knulla nya personer nu och då är det bara att köra på (även om man inte känner personen ifråga och bara testar denne en enda gång). Det är inget fel i att ragga upp en person bara för natten, om man själv mår bra av det. Och kommer man ihåg kondomen lär man slippa besök av klamydian också.

(Jag skulle kunna dra en varningsramsa om att akta sig för vem man följer hem med, men med tanke på hur mycket våld och sexuellt utnyttjande som sker inom förhållanden borde jag istället avråda alla från att inleda ett sådant.)

Annonser

6 reaktioner till “kan man vilja vara singel?

  1. Kommer ihåg någon som bittert konstaterade att ”hemmet är den farligaste platsen för kvinnor, men ändå är det INGEN som avråder kvinnor från att gifta sig!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s