förspel, efterspel och allt däremellan

Hur kan man dela in sex i förspel, själva akten och efterspel?

I heterosexuella sammanhang är den allmänna uppfattningen att akten börjar när kuken åker in och slutar när mannen får orgasm (eller av någon orsak drar ut kuken och låter den stanna ute). Vi nuddar vid penetrationsnormen igen. Men hur är det ifall penetration överhuvudtaget inte sker?

Ifall man istället tänker på två män som knullar, är det då igen penetration som definierar akten? Och hur är det isåfall om männen turvis penetrerar, är det fortfarande bara en akt? När börjar egentligen efterspelet?

Om penetration måste förekomma för att akten ska fullbordas är det fysiskt omöjligt för två kvinnor att ha sex med varandra (om de inte använder hjälpmedel, men räknas det isåfall?). Alltså kan kvinnor bara hålla på med för- och efterspel, och vad finns då i mitten?

Ąr det på något sätt logiskt att dela in sex på det här viset?

Annonser

2 reaktioner till “förspel, efterspel och allt däremellan

  1. alltså jag delar bara in de i förspel och akten, alltså efterspel? vet ju int om jag bara råka ut för lata karar men jag kallar int att typ bara ligga å pusta ut som en del av sex…

    1. efterspel är väl mysandet efter avklarade orgasmer och shit (det som alla tidningar tjatar om att kvinnor vill ha, medan männen somnar direkt).. ligga och pusta ut är väl kanske inte riktigt vad man förknippar med sex (eller ja på ett vis) :P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s