våldtagna män

När man hör ordet våldtäkt tänker man först och främst på offret som en kvinna och förövaren, eller förövarna, som män. Om det är en man som blivit våldtagen tar man förgivet att det någon av samma kön som våldtagit. Det är inte alls så säkert.

Våldtäkt måste inte nödvändigtvis innebära samlag, det kan handla om orsalsex, penetration med tillbehör eller andra jämförbara sexuella handlingar. Alla dessa är former av sexuellt utnyttjande, om de sker mot offrets vilja. Man måste alltså inte ha kuk för att våldta. Uppfattningen att män inte kan bli våldtagna av kvinnor är inget annat än ren och skär bullshit. Det är faktiskt inte heller omöjligt att mannen får stånd i en våldtäktssituation, utan att han är det minsta upphetsad.

Ąven fast våldtäkter på män av kvinnor inte är lika allmänna som det motsatta, är de långt fler än man kan tro. Mörkertalet är stort, gissa varför? En man förväntas vilja ha sex hela tiden, en man anses kunna försvara sig själv och om en man blir våldtagen av en kvinna är det ju för tusan skrattretande…
Oberoende vem som våldtar vem är det så jävla fel.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.