sluta tjata om att alla kvinnor är bisexuella!

Det finns massor av kvinnor som hånglat med någon av samma kön, ja. Det verkar till och med vara något av en regel att man måste prova det, bara för att.

Lesbiskt sex har i historien inte räknats som ”riktigt sex”, eftersom det inte kan ske penetration med kuk, och många anser ännu att det snarare handlar om lek och underhållning, än sex. Steget att experimentera med någon av samma kön är därför inte så stort. Och experimentera får man. Hur ska man annars veta vad man tycker om?

Sedan finns det en del kvinnor som vet att utnyttja det faktum att män ofta tycker lesbiskt sex är jävligt upphetsande. Straighta kvinnor som hånglar med varandra bara för att jävlas eller kåta upp manliga åskådare.

Oberoende av orsak finns det ingen som kan komma och påstå att ”du är bisexuell” eller ”du är homo” (eller varför inte ”du är hetero”). Ingen annan än en själv kan avgöra vilken sexualitet man har (om man nu nödvändigtvis måste göra det). Och om det nu finns heterosexuella kvinnor som gillar att ligga med andra kvinnor, utan att för den skull klassa sig själva som bisexuella, låt dem! Det är var och ens ensak.

Annonser

6 reaktioner till “sluta tjata om att alla kvinnor är bisexuella!

  1. En av de intressanta aspekterna med hur man ser på sex är även det faktum att i princip all form av kontakt, alltså kramar och dylikt, är sex till en grad. Det som dagens samhälle kallar till sex är det som egentligen är samlag. Vilket fortfarade också är.. tintintiii.. fel uttryck.Men sen igen så anser jag själv att alla personer är bisexuella, men de har sina "tyngdpunkter" på andra ställen, alltså de tänker mer på nåndera könet mer :DMen kanske det är enklare att säga så om man klassar sig som bi, dras till män men ändå anser att kvinnor är de hetaste varelserna på jorden? ^^'

    1. sex är ett väldigt förvirrande uttryck. den stora majoriteten verkar enbart se penetration med kuk som sex, allt annat är förspel (förutom om det handlar om två kvinnor, för då blir det ju aldrig "sex" och då kan det inte heller vara förspel, alltså stannar det vid någon form av grovhångel med diverse petting och oralsex, som ju inte heller är sex…….) och därför är det enklast att tala om sex som i innebörden samlag, annars går mycket av energin åt till att tänka över själva ordet och pointen tappas liksom bort. allt som har med sex att göra är överlag rätt svårt att lägga namn på och klassificera..jag har tidigare varit av precis samma åsikt, att alla människor är bisexuella, bara riktade åt lite olika håll (mer och mindre). på senare tid har jag dock lagt den funderingen på hyllan, för sexualitet är om möjligt ännu flummigare än själva sex-dilemmat :D

  2. Sexualitet är så vårt att förklara och precis säga att "så här ligger det till". Gör man som det känns bäst så upptäcker man vad som passar en själv. Sen vad man kallar sig spelar i stort sett ingen roll i sammanhanget. Stämplar överlag verkar vara mest intressanta och "nödvändiga" för omgivningen. För mig själv är det ingen skillnad om jag kallar mig hetero, homo eller bi eller sandra eller whatever! Jag känner fortfarande lika oberoende av vilken stämpel jag har. Andra däremot behöver ju den för att kunna klassificera mig och sätta in mig i det fack i hjärnan där jag passar! De behöver det för att känna att de har ordning på tillvaron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s