sexleksaker

Var och varannan kvinna har sexleksaker hemma i byrålådan (eller var hon nu gömmer dem). Ingen är ett dugg förvånad, det är nästan något man förväntar sig. En kvinna bejakar sin sexualitet om hon använder sexleksaker. Det är positivt.

En man som använder sexleksaker däremot samlar inga pluspoäng. En man förväntas vara så smooth att han skaffar sig sex varje gång han är kåt, och om det kniper kan han få dra en handtralla då och då. Men ve och fasa om han skaffar sig något att leka med, det är bara för fjollor och män som inte klarar av att skaffa sig ett ligg.

Varför? Varför skulle inte en man få utforska sin sexualitet på egen hand precis lika mycket som en kvinna? Varför skulle inte en man få testa leksaker och använda dem i syfte att tillfredsställa sig själv om han tycker om det? Varför ska det vara så tabu för män att använda sexleksaker?

Annonser

5 reaktioner till “sexleksaker

  1. Det är väl lite med sexleksaker som med dockor. En pojke kan ju absolut inte vara intresserad av att leka med dockor. Det är ju helt självklart i vårt könsdiskriminerande samhälle. Så det är tydligen lika självklart att de inte kan vara intresserade av sexleksaker heller…

  2. HejTänkte bara flika in en liten iakttagelse som vi på lustjakt gjort de senaste åren och det är att det faktiskt börjar vända lite och att det är allt fler killar som beställer sexleksaker så än finns det hopp:-)

  3. Till en del kan de bero på utbudet som är riktat mot män. Nu finns det ju lika mycket för män (några produkter går ju att användas av båda könen förstås) som för kvinnor, men går du tillbaka i tiden fanns det ju inte lika mycket. Dessutom så finns det inget manligt Sex and the City, förutom kanske Queer as Folk (sjukt bra serie!) men de är ju homosexuella och går då inte hem hos den gemene mannen. Det var ju faktist SATC som introducerade rabbiten för många kvinnor. :)

    1. där har du en point! :) jag tror att utbudet som åtminstone tidigare var speciellt riktat mot män är rätt så obscent, om man kan uttrycka det så, och att verkar lite skrämmande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s