diskutera sitt sexliv

Hur mycket av sitt sexliv är det okej att berätta åt vännerna? Man är oftast flera personer om inblandade och när man diskuterar sex är alla parter så att säga ganska blottade. Var går gränsen för vilka smaskiga detaljer man kan dela med sig av utan dåligt samvete?

Annonser

6 reaktioner till “diskutera sitt sexliv

  1. Lite "gyllene regeln" här. Det är okej att berätta det som man själv sku tåla att t.ex. den andra inblandades kompisar sku veta. Att gnälla över att ens pojkvän har liten kuk är kanske mindre ok.

    1. där är vi ganska inne på samma linje. men är det okej att avslöja mer om det handlar om ett onenightstand än en fast partner?

  2. om man liter på personen, ja menar int så kul ti hör sedan allt på stan! men ja menar, man berättar åså får di ta e som di tar e. e man snuski e man ;D

  3. nå he beror på om man VILL berätt, men ja menar, om e kmr på tal om nånting å ja ha som vari me om e, så no kan ja berätt tå. men ja meinar, he beror som bara på, int kmr man jo direkt fram till at "ups den råka kom i fel hål då an to me fö hårt" heh

  4. Naturligt respekterar jag mer än partner än ett one-night-stand. Här gäller också gyllene regeln. Jag tycker det är okej att berätta mer detaljer om ett ligg än en "riktig partner", för jag tycker också det är helt ok att någon jag bara knullat en gång sku berätta detaljer åt sina kompisar om vårt äventyr. Men är det någon man är ihop med är det intimare liksom, det är kärlek, sånt är enligt mig i alla fall känsligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s