öppenhet

Någon kommenterade att homo- och bisexuella är mycket öppnare än heterosexuella. Ŗppna mot det som är annorlunda och inte följer alla normer. Det finns en ganska logisk förklaring till det. När man själv bryter mot den sexuella normen och kommer ut med det kan man få rätt så mycket skit emot sig. Det är väldigt sällan en riktigt enkel och smärtfri process. Man vet vilket helvete det kan vara att sticka ut och önskar ingen annan det. Been there, done that, liksom.

Jag har inte påstått att man måste vara homo för att vara öppen, bara funderat över frågan varför många icke-heterosexuella är öppnare mot det som är annorlunda. Och inte sagt att alla är det, för vad är väl regler utan undantag?

Annonser

3 reaktioner till “öppenhet

  1. Samma sak gäller antagligen också människor som hör till andra grupper som blir diskriminerade eller nedvärderade. Man blir antagligen mer öppen och accepterande efter att själv ha känt hur det är att få skit på sig för att man inte följer normen.

  2. tack för tipsen =) både sophie kinsella och martina haag har ja redan plöjt igenom alla men lisa jewell har ja missat se de får ja absolut kolla upp..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.