kuken och den där

Ska man skämmas för att man är kvinna och har en fitta? Jag menar, eftersom det är så himla svårt och pinsamt att nämna ”den där” vid namn. Till skillnad från kukar.

Annonser

6 reaktioner till “kuken och den där

    1. det har jag, men då används ordet i en negativ betydelse (vilket absolut inte verkar finnas några svårigheter med) och det bara lägger mer krydda på att man som kvinna borde skämmas, eller?

  1. visst, du har en point. Men int tycker ja att man naagang ska skämmas, man e som man er å var å ein me sett. Fast ja tycker man hör ordet fitta minst lika myki som kuk, int skillna om e er positivt ele negativt. He er ganska lika, fö visst talas e om fittona hij å kuka tij. He beror på vem e er som talar, allihopa har ju int "mod" att tala eller seij na om könsorgan fast e er na som allihopa har.

    1. of course not! man ska inte skämmas för något så dumt som vilket kön man tillhör. visst hör man både orden fitta och kuk här och där, men jag håller ändå fast vid att det verkar så många gånger enklare att nämna mannens könsorgan vid namn än kvinnans, också för dem som har svårt att diskutera något så naturligt.

  2. Helt sant! Man märker många gånger när det i en diskussion dyker upp orden kuk och fitta att kuk kommer mycket mer naturligt och i samma takt som resten av orden, medan man kan urskilja en liten paus före ordet fitta. Eller också tystas det ner och nästan viskas fram. Why?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.