män kan våldtas

Eftersom jag har fått en del frågor angående det här inlägget, tänkte jag säga vad jag själv anser.

Våldtäkt varken är eller handlar om sex, utan om makt och förnedring. Män kan också förnedras, tillochmed på deras eget territorium, det som räknas som det sexuella planet. Det är inte omöjligt att våldta en man.

Annonser

6 reaktioner till “män kan våldtas

  1. Men…våldtäkt handlar ju precis om just.. sex.. eller..? det är likamed 'påtvingat sex' typ… hrmm..och jaa de e ju no antagligen högst möjligt för en man att bli våldtagen, me tanke på att vissa länder i sina lagböcker rikit räknar upp: man på kvinna, man på man, kvinna på man och tillochmed kvinna på kvinna..

  2. visst kan en man våldtas, MEN då far man ju inte tänka tanken att en våldtäckt endast e en sexuell händelse. Utan en våldtäkt kan enligt min mening bestå av både fysisk å psykisk våldtäkt… å visst kan e kvinno spänn fast en kar å mata an me viagra å om int anat

    1. du har så rätt i att en våldtäkt kan innebära många olika saker, både fysiska å psykiska. och enligt mig handlar en våldtäkt inte lika mycket om sex som den handlar om makt och förnedring, sexet är bara ett sätt att visa och få ut den på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s